Print Page | Close Window

Initial Start Issues. (Graphics Crash?)

Printed From: CyberPowerPC
Category: Support
Forum Name: Windows 7
Forum Description: Windows 7 Upgrade and Support
URL: https://www.cyberpowerpc.com/forum/forum_posts.asp?TID=46675
Printed Date: 04 Apr 2020 at 9:42pm


Topic: Initial Start Issues. (Graphics Crash?)
Posted By: AveMachina
Subject: Initial Start Issues. (Graphics Crash?)
Date Posted: 07 Jul 2015 at 10:27pm
I purchased and just received my new Cyberpower PC today and laboriously followed all the instructions for removing the packaging and even plugged in the 2 fans on the side that were not plugged in. After connecting to power and setting up a HDMI to a TV I turn it on to get a crash on boot.

Specifically right after the "Loading windows" screen I get a blue screen that reports that the computer had to be shut down to prevent damage and stating something about my graphics drivers. The very first time I loaded as well there was a strange streak down the center of the screen during the windows logo before it flickers to blue screen. Sometimes just a black screen shows. 

I am a bit of a novice when it comes to desktops, and help would be greatly appreciated. If I have to return this 1200 dollar machine I am going to be *very* upset.

Did I receive defective parts? I thought these things are tested?



Replies:
Posted By: AveMachina
Date Posted: 07 Jul 2015 at 10:29pm
An addendum: This is also on my INITIAL setup. I havn't had a chance to do *anything* else to it.



Print Page | Close Window