New Posts New Posts RSS Feed - My new 295, i7 rig
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

My new 295, i7 rig

 Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
LoNeWoLf View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 02 May 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 132
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LoNeWoLf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 6:25pm
Gamer Infinity 8800 Pro SE
Azza Solano 1000
ASUS P6T X58
Intel i7-920
850 Watt ToughPower
CoolerMaster V8
12 gb ddr3/1600mhz
Gtx295 x2
1 tb (500gbx2)Raid 0
Back to Top
LoNeWoLf View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 02 May 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 132
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LoNeWoLf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 6:27pm
If you have an Asus motherboard, it comes with the Asus driver cd.
 
But I realized, if I had any energy saver turned on, my fps would drop 40-50 fps, so if you don't have an asus mobo, try to figure out what your energy savings settings are on.


Edited by LoNeWoLf - 05 Jun 2009 at 6:28pm
Gamer Infinity 8800 Pro SE
Azza Solano 1000
ASUS P6T X58
Intel i7-920
850 Watt ToughPower
CoolerMaster V8
12 gb ddr3/1600mhz
Gtx295 x2
1 tb (500gbx2)Raid 0
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 8:45pm
Thanks. I've got a Gigabyte.
 
Anybody with a Gigabyte: know how to do this?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
peter0328 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 21 Mar 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 961
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote peter0328 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2009 at 3:24pm
Just don't install any of the software.  I installed Easy Tune 6 and that doesn't downclock anything.
 
Make sure you go to Control Panel>Power Settings
 
and change to High Performance.
Intel Core i7 940
GigaByte GA-EX58-UD4P
Asetek LCLC
12GB DDR3 1600MHz Corsair Dominator
2x1TB RAID 0
2x1TB
LG BD Write/HD DVD Read
Quad SLI EVGA GTX 295
NZXT Khaos
Windows 7 RC1 x64
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2009 at 7:42pm
Almost ready to post new photos.
 
On the matter of FSX, enabled DX10 and performance is godly.
 
One question. My disk has a capacity of 1 TB, of which only 758 GB is free. I have barely installed anything. Where is all this extra memory-hogging stuff coming from. I would expect only 30 GB to be used up to now.
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2009 at 7:51pm
Okay, this just keeps getting weirder.
Here are the folders under Local Disc (C:) and their respective size:
 
Intel                        371 KB
NVIDIA                    237 MB
PerfLogs                  0 bytes
Program Files            505 MB
Program Files (x86)    28.8 GB
Users                       1.89 GB
Windows                  larger than 4.62 GB
 
plus 3 small 1,1 and 8 KB files, respectively.
 
So I think the problem is in the Windows folder?
But what is it? And what should I do?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jul 2009 at 2:10pm

Ok, 3dmark06 scores are in, and they are:

(Looking at the tests myself, I was getting fps 40-150 on the graphics tests, and 0-2 on the cpu tests.)
 
17,601 3DMarks.
 
SM 2 Score: 6653
SM 3 Score: 8698
CPU Score: 4973
 
I was extremely surprised by the low CPU score. This is an i7! Come on! Anyway, are these results what I should be expecting from my configuration?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Hello
Our systems indicate you are located in  .
CyberPowerPC can ship to UK via our UK website.
Would you like to access that region's site?
X