New Posts New Posts RSS Feed - My new 295, i7 rig
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

My new 295, i7 rig

 Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
LoNeWoLf View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 02 May 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 132
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LoNeWoLf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 6:25pm
Gamer Infinity 8800 Pro SE
Azza Solano 1000
ASUS P6T X58
Intel i7-920
850 Watt ToughPower
CoolerMaster V8
12 gb ddr3/1600mhz
Gtx295 x2
1 tb (500gbx2)Raid 0
Back to Top
LoNeWoLf View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 02 May 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 132
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote LoNeWoLf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 6:27pm
If you have an Asus motherboard, it comes with the Asus driver cd.
 
But I realized, if I had any energy saver turned on, my fps would drop 40-50 fps, so if you don't have an asus mobo, try to figure out what your energy savings settings are on.


Edited by LoNeWoLf - 05 Jun 2009 at 6:28pm
Gamer Infinity 8800 Pro SE
Azza Solano 1000
ASUS P6T X58
Intel i7-920
850 Watt ToughPower
CoolerMaster V8
12 gb ddr3/1600mhz
Gtx295 x2
1 tb (500gbx2)Raid 0
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2009 at 8:45pm
Thanks. I've got a Gigabyte.
 
Anybody with a Gigabyte: know how to do this?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
peter0328 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 21 Mar 2009
Location: United States
Status: Offline
Points: 961
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote peter0328 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jun 2009 at 3:24pm
Just don't install any of the software.  I installed Easy Tune 6 and that doesn't downclock anything.
 
Make sure you go to Control Panel>Power Settings
 
and change to High Performance.
Intel Core i7 940
GigaByte GA-EX58-UD4P
Asetek LCLC
12GB DDR3 1600MHz Corsair Dominator
2x1TB RAID 0
2x1TB
LG BD Write/HD DVD Read
Quad SLI EVGA GTX 295
NZXT Khaos
Windows 7 RC1 x64
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2009 at 7:42pm
Almost ready to post new photos.
 
On the matter of FSX, enabled DX10 and performance is godly.
 
One question. My disk has a capacity of 1 TB, of which only 758 GB is free. I have barely installed anything. Where is all this extra memory-hogging stuff coming from. I would expect only 30 GB to be used up to now.
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2009 at 7:51pm
Okay, this just keeps getting weirder.
Here are the folders under Local Disc (C:) and their respective size:
 
Intel                        371 KB
NVIDIA                    237 MB
PerfLogs                  0 bytes
Program Files            505 MB
Program Files (x86)    28.8 GB
Users                       1.89 GB
Windows                  larger than 4.62 GB
 
plus 3 small 1,1 and 8 KB files, respectively.
 
So I think the problem is in the Windows folder?
But what is it? And what should I do?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
Balooga Studios View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 17 Feb 2009
Status: Offline
Points: 107
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Balooga Studios Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Jul 2009 at 2:10pm

Ok, 3dmark06 scores are in, and they are:

(Looking at the tests myself, I was getting fps 40-150 on the graphics tests, and 0-2 on the cpu tests.)
 
17,601 3DMarks.
 
SM 2 Score: 6653
SM 3 Score: 8698
CPU Score: 4973
 
I was extremely surprised by the low CPU score. This is an i7! Come on! Anyway, are these results what I should be expecting from my configuration?
My computer is currently:Here!
Vista 64-bit
EVGA GTX-295
Core i7-920
6 gigs DDR3 RAM
Apevia X-Jupiter full-tower case
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

  • Call of Duty: Black Ops 4
  • Apex Legends
  • Fortnite
  • GTA V
  • Battlefield V
  • Playerunknown's Battlegrounds
  • Division 2
185 Based on 1080P
130 Based on 1440P
NA
Click here to know more
3DMark Time Spy is a popular and effective benchmarking tool for rating gaming performance. Frame rate figures show typical performance as tested by UL. The higher the frame rate and 3DMark score, the better the experience. Performance may change with system, driver, and game updates.
Hello
Our systems indicate you are located in  .
CyberPowerPC can ship to UK via our UK website.
Would you like to access that region's site?
X